Over De Buurtverbinding

Hulp vragen en hulp geven

Hulp vragen is soms best lastig. Maar er zijn heel veel mensen, ook in uw dorp of buurt,die u graag helpen. Een klein klusje, iemand uit de wijk om even op terug te kunnen vallen.Elkaar weer ontmoeten in je eigen buurt kan uw leven meer kleur geven. Het helpen van een ander kan ervoor zorgen dat u meer mensen ontmoet en verrijkt uw leven.

Voor wie

Inwoners van Uithoorn en De Ronde Venen kunnen gebruik maken van debuurtverbinding.nl. De buurtverbinding is er voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij kleine en tijdelijke klussen of die contact willen maken met anderen uit hun wijk.Mensen die iets willen betekenen voor anderen in hun buurt,kunnen via deze website hulp aanbieden. Bijvoorbeeld:

Een boodschapje doen voor een pas bevallen vrouw.

Samen sporten, gewoon omdat het gezelliger is en je elkaar motiveert!

’s Ochtends samen een kopje koffie drinken.en een praatje maken

De heg van de buurman snoeien omdat hij dat zelf niet meer kan.

Die jongen uit Somalie helpen bij het lezen van de brief van de gemeente die hij eigenlijk niet begrijpt.

Het uitlaten van het hondje van je buurvrouw. Niet alleen omdat zij daar behoefte aan heeft, maar ook omdat jij gek op dieren bent, maar zelf geen hond hebt.

 

Niet voor organisaties

De Buurtverbinding is alleen bedoeld voor particulieren en niet voor organisaties die vrijwilligers zoeken. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk helpt organisaties graag verder bij het zoeken van vrijwilligers. Maatschappelijke organisaties kunnen hun vrijwilligerswerk kosteloos op de vacaturebank plaatsen.

Hulp bij uw vraag/aanbod aanmaken

Vindt u het lastig om gebruik te maken van www.debuurtverbinding.nl? Of wilt u meer weten? Neem dan vooral Contact op met onze helpdesk